Kokeissa

Oltiin haun peruskokeessa Kirkkonummella 28.9. Ei sujunut ei. Hallittavuus ja sosiaalisuus olivat ok ennen metsää. Siirryttiin metsään ja ensimmäinen molari löytyi. Olin ihan JES, tämä menee hyvin. Sitten aloitin pyörimisen alueen keskellä ja yksi kulma jäi tarkastamatta. Mutta hallittavuuteen se kuitenkin kosahti, Tiltu ei tullut luokse kutsusta kuin vasta kuudennella kerralla kutsuessani. Nöyränä siis jatkamme harjoituksia. Tähän on nyt harjoituksissa kiinnitetty ehkä liikaakin huomiota, sillä viime treeneissä Tiltu jätti maalimiehen. On tämä yhtä tasapainoilua.

Nyt 6.10. olimme rauniosoveltuvuustestissä, jonka Tiltu läpäisi ohjaajasta huolimatta. Ihanaa onnistua edes jossain! Ensi kaudella tällä saralla on tavoitteena raunioperuskoe. Haussa toivottavasti edetään VIRTAan.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *